Damerna samlade vid fika och sammanställning av kläderna f.v Barbro, Britt-Marie, Anita, Ingegerd, Marie Louise och Louise.

Damer i Ragunda stickar och skickar hjälp

HAMMARSTRAND (JT) Ett gäng damer i Krokvåg och Hammarstrand har under många år träffats för att sticka till välgörenhet.

Publicerad Senast uppdaterad

Under de senaste tio åren har man flera gånger om året levererat till behövande i olika länder. Det hela startade med leverans till kyrkan i Lugnvik, och efter det har det bara fortsatt.

Den senaste sändningen var i veckan när två kartonger med i huvudsak barn och babykläder som via Årsutmaningen 2023 gick som hjälpande handarbete till Skara som sedan skickar det vidare. Denna gång till barnen i Albanien och Rumänien.

Men under årens lopp har man skickat till olika länder i Afrika och Europa. Ett annat populärt ändamål är Stadsmissionen i Östersund som inför varje jul får massor av kläder i form av mössor, vantar, halsdukar och fram för allt varma sockar vilket tas emot med varm hand.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS