Segrade i herrklassen gjorde Gustav Hjelm-Söderberg som tar kurvan i full fart.

Åkare från hela landet tävlade i rodel i Hammarstrand

HAMMARSTRAND (JT) Trots yttre dåliga förutsättningar med småregn och plusgrader genomfördes den första upplagan av Hammarslaget för Alpinrodlar i Hammarstrand.

Publicerad

Det var drygt tjugotalet startande i dam, herr och ungdomsklasserna. De flesta deltagarna kom från Stockholm och Skärgårdens Rodel och Kälkklubb, men det var även deltagare från Umeå och Skellefteå och naturligtvis även från hemmaklubben.

Det gick undan värre inte minst i damklassen där Jennie Börressen, Skärgården till slut var snabbast och vann. I herrarnas tävling blev det även där seger till Skärgården genom Gustav Hjelm-Söderberg. Även i ungdomsklassen vanns det av en åkare från Skärgården när Signe Lindelöf var snabbast.

Hemmaklubben med ordföranden Thomas Reinelöv och Anders Söderberg hade ordnat fina förutsättningar trots det dåliga vädret, men det är någonting som man alltid har att brottas med. Blir det nu bara lite kallare väder och helst uppehåll blir det flera åk inte bara i naturbanan utan även i själva rodelbanan framöver

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS