Frösö ridcenter.

Unga vill ha fler bussar som går ända fram till Frösö ridcenter 

ÖSTERSUND (JT) Ungdomssektionen på Östersunds och Frösöns ridklubb har startat en namninsamling där de vill ha fler bussar som går fram till Frösö ridcenter.

Publicerad

Förslaget går ut på att alla 5:ans bussar borde gå ända fram till ridcentret, som det är nu går det bara två per dag ända fram. Nu får besökarna till Frösö Ridcenter gå 15 minuter enkel väg, och den vägen, mellan Tannesvägen och Ridcentret, är dåligt upplyst. Dessutom går det bara cirka 15 bussar runt Frösöberget per dag. 

Alexandra Tunón är ungdomssektionens ordförande och ledamot i Frösö Ridcenters styrelse. Hon rider själv på ridskolan och är bekymrad över hur läget ser ut nu. 

– Det hade blivit så mycket bättre för ungdomarna som rider på ridcentret. Det är dyrt överallt nu i samhället, och barnen och ungdomarna får ju redan busskort genom kommunen. Det skulle bli billigare för familjerna om de inte behöver skjutsa i samma utsträckning, säger hon. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS