Ung reporter

TV: Feber när John Lukas uppträder

ÖSTERSUND (JT) Bandet John Lukas släppte förra veckan singeln “Feber.” En fyra minuter och trettiofem sekunder lång stark indierockdänga.

Publicerad

Nästa vecka förbandar de ett av den svenska alternativscenens största band, Terra, på studioscenen i Östersund. Jämtlands Tidning träffade tre fjärdedelar av bandet i deras replokal i onsdags. 

 I källaren på Gamla Tingshuset repar Lukas Johansson, William Klemetz och John Hector för fullt inför spelningen om en vecka. Bandet har funnits sedan 2020 men under olika konstellationer. Den enda bestående medlemmen är Lukas Johansson, bandets sångare och ena gitarrist.

–Vi har en gitarrist till som bor i Övik, som kommer hit ibland och hänger. Men att han inte är med så ofta spelar inte så stor roll eftersom han är så jävla bra, säger Lukas Johansson om bandets leadgitarrist Gabriel Asplund. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS