Tips till V64 i Östersund på fredag 

Östersundstravet kör V64 Xpress tillsammans med Rommetravet den här fredagkvällen. Starten går 20:30 och mina spikar återfinns i de två avslutande avdelningarna.

Publicerad

V64-1 Start 20:30

Ett lurigt kallblodslopp över sprinterdistans inleder omgången. 7 Haga Modde hade ett fint fjolår på tävlingsbanan med fem segrar på sexton starter. Årsdebut nu och aningen svårbedömd dagsform, men på ren grundkapacitet får Håkan Perssons häst tipset. 12 Bleke Silver är snabb i benen och gynnad av den korta distans som erbjuds ikväll. Bakspår på tillägg är inget önskeläge men Arve Sjoner och hans häst har ändå en bra chans att vinna trots förutsättningarna. 2 Teknograbben är fartfylld men hopplöst osäker. Skulle han ha vaknat på rätt sida och trava hela loppet är det bra segerchans. 9 Nordvinn har årsdebuten överstökad och kan vara skrällduglig den här gången. 10 Laggaprinsen har inte fått till det på ett tag men besitter bra kunnande för klassen. Med Ulf Ohlsson i vagnen får man inte nonchalera det här ekipaget. 13 Sundbo Bysen är loppets stora rysare. Har inte imponerat på sistone men det finns bra kapacitet i grund och botten. Får han draghjälp till upploppets början kan skrällen vara ett faktum!

Ranking: 7-12-2-9-10-13

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS