Tips till tävlingarna på Östersundstravet söndag

Senast det var trav i Östersund gick systemförslaget på V4 in. Tyvärr blygsam utdelning på 186:-, men utdelningen kan man som bekant inte styra. Vi tar det som ett formbesked inför söndagens tävlingar med V4 och V5. Första start är 12:20 och det är TV sändning på TV12 kl.12:30.

Publicerad

V4-1 Start 12:45

Ett öppet lopp inleder och jag streckar fem hästar. 7 Trollbackens Otur har bättre form än resultatraden ger sken av. Möter dessutom betydligt enklare hästar här än han är van vid. Det måste vara bra chans trots ett spår långt ut bakom startbilsvingen. 8 Gullviva är gynnad av den korta distansen som erbjuds idag. Kommer hon bara till från sitt knöliga utgångsläge är det bra vinstchans. 9 Fall Galder är kapabel men osäker. Håller han ordning på benen är han med och slåss om segern. 3 Kolmi har ett fint utgångsläge och möter passande motstånd. Löper hon upp till det hon kan är hon en given segerkandidat. 4 Hallsta Melodi blixtrar till ibland och Magnus O Jonssons elvaåriga sto kan ställa till med en överraskning här om allt klaffar.

RANKING: 7-8-9-3-4

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS