Ung Reporter

Stort intresse för tjejkvällar i Torvalla

TORVALLA(JT) Rädda barnens tjejkvällar i Torvalla drar många intresserade. Tjejkvällarna på Torvallas mötesplats pågår varje tisdagskväll.

Publicerad

Det här är en tjejkväll där tjejer kan umgås med varandra. Många ungdomar kan känna sig otrygga ibland och då har man alltid möjlighet att hälsa på tjejklubben mittemot Coop i Torvalla får att umgås och prata om det som är viktigt eller roligt för oss tjejer.

 Det här är en tjejkväll där personer umgås med varandra. 

 Personalen är alltid välkomnande och jätteglada och de hittar alltid på roliga aktiviteter och planerar tillsammans med oss vad vi ska göra under tjejklubben. Det finns fika på plats när man hälsar på. Vi har under tjejklubben varit på bowling och i klätterhallen och det kommer att planeras fler aktiviteter. 

Rebecca jobbar deltid åt Rädda Barnen med blad tjejkvällarna.
Alissar är projektchef på Rädda Barnen som driver Tjejklubben.

Det finns en grupp av tjejer från tjejklubben som håller på att planera en Rättvisegala för att samla in pengar till Palestina. Vi tycker att det är en jättebra idé. Rädda Barnens personal Rebecca och Alissar tycker att det är jätteroligt att få jobba med tjejerna som är en del i verksamheten eftersom alla lär sig mycket och alla har roligt tillsammans. 

Personalen är alltid positiva och är jätteglad och de hittar alltid på roliga aktiviteter och planer. Man får fika på plats när man hälsar på. De har även varit på bowlingen och klätterhallen och ska planera in flera aktiviteter. 

De håller även på att planera en minigala för att skänka till Palestina vilket är en suveränt ide. Rebecka och Alissar tycker att det är jätteroligt att få jobba med unga personer och ha roliga aktiviteter eftersom de lär sig mycket. 

 Tjejerna som brukar vara på tjejkvällarna tycker att det är jätteroligt och mysigt att vara på tjejklubben. För att man kan umgås med sina vänner och vara med och påverka sin fritid.

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS