Det delades ut en mängd priser i olika klasser Konferencier Billy Söderin och Gustav Eliasson som blev vinnaren av klassen Bästa kapade Epa/A-traktor.
Show 4 All underhöll publiken med dans framför scenen.
Jimmy Olsson underhöll med en trial show, här bränner han däck.
Springmeet bjöd på ett strålande väder.
Emma Rasmusson blev årets Miss Springmeet, prispengarna gick oavkortat till Cancerfonden och insatser mot gynekologisk cancer,
Aldrig tidigare hade så många fordon samlats på Ope för Springmeet.
Maximilian Tunón från Frösön var klart intresserad i gamla mopeder.
Karl-Ove Romild åkte in från Fåker med sin Kawasaki VN 800 Classic från 1996 Maximilian Tunón från Frösön var klart intresserad i gamla mopeder.
Många motorcyklar fanns på plats.
Det fanns gott om knallar med allsköns bilgrejer och annat. Tommy Jonsson fråm Söderhamn har varit på alla Springmeet från starten. "Fantastiskt arrangemang, där jag alltid säljer grejer. Idag har det varit bra affärer", konstaterar han.
Gammal kärlek rostar aldrig Berth Burvall från Tavnäs Gällö kom med sin Volvo PV 544 F från 1965. Det var hans första bil som han köpte 1971 och som han fortfarande kör med!
Klassiska lastbilar fanns det gott om på träffen.
Kenneth Danielsson Frösön var på plats med sin Cadillac 58 cabriolet. För bilen var det första gången den visades upp på Springmeet.
Hur många ryms i en Chevrolet businesscoupé 1938? Det vet vi inte. Men Tova Holmgren, Johanna Eldh, Jesper Eskilsson, Jocke Eskilsson, Marianne Eskilsson och bilägaren Tomas Samuelsson tryckte i alla fall upp sig mot bilen. Så gör man om man är från Lit.

Springmeet slog publikrekord– aldrig har så många besökt arrangemanget

ÖSTERSUND(JT) Årets Springmeet drog elvatusen besökare. Det varma och soliga vädret lockade publiken och det resulterade i långa köer till arrangemanget.

Publicerad Senast uppdaterad

För de som valde att köra gamla Opevägen till arrangemanget innebar det timslång väntan i bilkö redan innan man kunde svänga ut på E14.

Väl ute på E 14 tog det minst en timme att komma in på området där köerna fortsatte.

Och fortfarande klockan 14, en timme innan arrangemanget slutade fortsatte bilar i en jämn ström att komma in på årets Springmeet.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS