Gruppen som deltog på workshopen med Michelinkocken Krištof Orešnik.

Proffskockar tillredde killing i Ope

OPE (JT) Fyra professionella kockar deltog i en workshop hemma i Fia Gullikssons studiokök med en Michelinkock från Slovenien, Krištof Orešnik, i veckan. Det som stod på menyn var många olika varianter av killingkött.

Publicerad

Deltog under eftermiddagen gjorde förutom Krištof och Fia kockarna Lena Flaten, Maria Elf, Tina Stafrén och Urska Bobnar (som rest från Slovenien tillsammans med pojkvännen Krištof). Deltog gjorde även Ida Lindman och Julia Pearson från Hushållningssällskapet. Ida Lindman berättade lite mer om workshopen.

Prenumerera på Jämtlands Tidning

Fortsätt läsa artikeln...

Prenumerera och få obegränsad tillgång till alla artiklar och e-tidningen – nyheter nära dig, varje dag.

🗞️
Allt innehåll
Obegränsad läsning på webben.
📲
E-tidningen
Läs varje utgivningsdag, var du än är.
📍
Lokalt fokus
Nyheter som berör dig och din vardag.
Är du redan prenumerant?

Digitalt 1 månad

69 kr / månad
Köp nu
Mest populär

Digitalt 3 månader

149 kr / 3 månader
Köp nu

Betalning via kort. Genom köpet godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna.

Powered by Labrador CMS