Katarina Nyberg Finn som är regionråd (S) invigde med Margareta Winberg (S) och Erik Vesterlund från Fritidsbanken som representerade den ideella sektorn. Inte genom att klippa band utan genom att knyta ihop dem på ett symboliskt sätt. "Nu ska vi inte klippa isär någonting utan det här handlar om att knyta ihop", sade Marie Eriksson.

Mötesplats Hälsa Torvalla invigd med värme och engagemang

ÖSTERSUND (JT) Både sociala aktiviteter och en spontan mötesplats finns nu i centrala Torvalla. Nu kan alla samlas här för att spontant ta en kaffe eller göra något med andra.

Publicerad

Lokalerna för denna mötesplats ligger mitt emot Coop i centrala Torvalla. De har tidigare använts just som mötesplats men då med fokus på äldre och i regi av enbart Östersunds kommun. 

Nu kommer Region JH med i verksamheten och tillsammans riktar de in sig mot en bredare målgrupp. 

– Det som är nytt med den här invigningen är att det är ett samverkansprojekt med Migrationshälsan vid Östersunds kommun och Folkhälsoenheten vid Region JH. Så det känns ganska stort, för det kan vara lite svårt att få till, även om viljan är god, säger Marie Eriksson, enhetschef vid Östersunds kommun. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS