La La Superstar är fr. höger: Joshua Gregory, Tilda Staf, Agnes Thofelt och Jack Lindqvist.
La La Superstar är fr. höger: Joshua Gregory, Tilda Staf, Agnes Thofelt och Jack Lindqvist.

La La Superstar släpper nytt album

ÖSTERSUND(JT) La La Superstar behöver ingen introduktion bland musikintresserade i Östersund. Nu släpper bandet ny musik.

Sedan debutkonserten på Brinkeboda i Mörsil för ett par år sedan har de spelat flitigt i stan. På Re:Publik, Storsjöyran, och Tingshuset. De har även intagit flertalet Stockholmsklubbar, bland annat som öppningsakt för Bob Hund och har snart ett gig på Heartbeats i Umeå.

Jag har sett La La Superstar väldigt många gånger nu, La Las spelning på Storsjöyran förra året kan vara det bästa jag sett live någonsin. Tveklöst topp tre. Alla som lyssnar på Östersundskvartetten vet hur catchy och lätta att ta in och älska deras texter är. Det giget på studioscenen på Storsjöteatern slutade med halva publiken var uppe på scenen med bandet dansande och hoppande, alla var smittade av bandets råa energi.

Enjoy heter det senaste albumet, en sexton spår lång energisk skiva på trettiofem minuter och femtio sekunder. 17 Mars släpptes första singeln Razorblades, sedan dess har de släppt Observatory och Lost Highway med ungefär en månads mellanrum innan albumet kom ut fredagen den 16 Juni.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS