Maria Holmgren, vid Tigervallen, med fotbollsträning och bygge i bakgrunden.

Byggstart för storsatsning i Häggenås

HÄGGENÅS (JT) Det är full aktivitet vid Tigervallen, när arbetet med att bygga ut motionsområdet vid idrottsplatsen dragit i gång. ”Det känns så jäkla bra”, säger projektledaren Maria Holmgren.

Publicerad

Några entreprenörer kryper runt på en husgrund, en annan sitter i en grävmaskin och skapar plats för bergvärme. Det byggs ett nytt hus med utrymme för dusch och omklädning. Parallellt pågår arbetet med att skapa ett nytt motionsspår i skogen intill, sen ska det bli en pumptrack, en bana med hopp och kurvor, för skid- och cykellek, samt en discgolfbana. 

– Det känns så jäkla bra, det är så roligt att det är en sådan uppslutning i bygden för det här projektet. Det blir både organiserad idrott och möjligheter för spontanidrott för alla, säger Maria Holmgren, projektledare för bygget, och tidigare ordförande i Häggenås SK.

Den nya byggnaden ska vara öppen året runt medan det gamla klubbhuset, som byggdes 2009, blir en mötesplats. För det handlar inte bara om idrott utan även om social gemenskap – att människor ska komma närmare varandra – och entusiasmen för det som händer är påtaglig. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS