Anhörigveckan4 Cecilia Barchéus Bergman i entrén till Mötesplatsen på Prästgatan 58 i Östersund, där aktiviteterna under Anhörigveckan kommer att äga rum
Anhörigveckan4 Cecilia Barchéus Bergman i entrén till Mötesplatsen på Prästgatan 58 i Östersund, där aktiviteterna under Anhörigveckan kommer att äga rum

Anhörigvecka i Östersund – som fokus på närstående till någon med särskilda behov

ÖSTERSUND (JT) Många människor gör en viktig insats genom att ta hand om en make, förälder eller annan nära stående person. Med start måndag kommer de stå i fokus under en särskild vecka.

Publicerad

Psykisk ohälsa, sjukdom eller funktionsnedsättning kan göra att människor är i behov av särskilt stöd. I många fall fyller deras nära anhöriga en viktig funktion, som stöd för dem i deras vardag.

Nu har Östersunds kommun tagit initiativ till en särskild vecka för dem, Anhörigveckan. JT träffade Cecilia Barchéus Bergman som är anhörigkurator/-konsulent på Vård- och omsorgsförvaltningen för att ställa några frågor:

Vilka riktar sig veckan till?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS