Patrik Jemteborn lämnar ett toppjobb i Trondheim för att bli näringslivschef i Strömsund. Foto: Trondheim 2025
Patrik Jemteborn lämnar ett toppjobb i Trondheim för att bli näringslivschef i Strömsund. Foto: Trondheim 2025

Jemteborn ser fram emot nya jobbet i Strömsund

STRÖMSUND (JT) Var den nye näringslivschefen i Strömsunds kommun ska bo efter det han avslutat sitt uppdrag i Norge och Trondheim för skid-VM 2025 har blivit en fråga för många. Men att han ser fram emot sitt kommande uppdrag råder det ingen tvekan om.

Publicerad

–Om det krävs av jobbet att jag måste bo inom Strömsunds kommuns gränser vet jag inte i dag. Just nu har jag fokus på att avsluta mitt uppdrag för skid-VM i Trondheim men jag är inte alls främmande för att bo eller betala skatt i Strömsunds kommun.

Varför inte?

-Jag tror att det viktigaste är att jag och mina kollegor på Näringslivskontoret är närvarande för våra företag så vi bidrar till den övergripande affärsnyttan. Som person vill jag också vara en närvarande pappa. Jag har två söner som fortfarande bor i vårt hus i Östersund. Jag kommer ha stor närvaro i det huset också för dom och med det kommer jag så klart att både ha möten, svara på mejl och telefon även om jag är utanför kommunens gränser. Jag stänger inte av telefonen bara för att klockan slagit 17.00. Tillgänglighet tänker jag är ledordet, säger Patrik Jemteborn.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS