Mer glans kring Oscarssons stipendium

LÄNET (JT) Olle Oscarsons Stipendium gör gemensam sak med Peak Innovation och Årets Innovation Champion inför Guldgalan.

Det stipendium som går till innovatörer i länet får ökat fokus och delas ut på Guldgalan. Affärsmannen Olle Oscarson står bakom stipendiet om minst 50 000 kronor som går till personer som utvecklat en produkt, tjänst och/eller företag som är föredömlig och har potential vad gäller företagande och näringslivsutveckling i Jämtlands län. En jury bestående av styrelsen i Näringsidkarna Östersund och representanter för Peak Innovation utser en vinnare.
– Peak Innovation blev tidigare i vår uppvaktad av styrelsen för Näringsidkarna med frågan om att gemensamt dela ut Årets Innovation Champion och Olle Oscarsons Stipendium vid Guldgalan. En stor ära för oss och ett stipendium som uppmärksamma personer som vågar bryta ny mark och skapa nya värden säger Åse Angland, startupansvarig vid Peak Inkubator.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS