LJUSNEDAL

'Den nya anläggningen är byggd för att ta hand om mellan fyra och sex tusen renar. Vi har byggt för att underlätta arbetet och öka livsmedelssäkerheten inte i första hand för att öka volymerna', säger Marcus Rensberg en av tre ägare som driver Jillie ren och vilt.
"Den nya anläggningen är byggd för att ta hand om mellan fyra och sex tusen renar. Vi har byggt för att underlätta arbetet och öka livsmedelssäkerheten inte i första hand för att öka volymerna", säger Marcus Rensberg en av tre ägare som driver Jillie ren och vilt.

Renstyckeri i Ljusnedal utbyggt för åtta miljoner kronor

På måndag startar åter verksamheten i ren och vilt styckeriet i Ljusnedal. Åtta miljoner har investerats i det nya om och tillbyggda styckeriet.

måndag startar åter verksamheten i ren och vilt styckeriet i Ljusnedal. Åtta miljoner har investerats i det nya om och tillbyggda styckeriet.

Den nya anläggningen är byggd för att ta hand om mellan fyra och sex tusen renar. Vi har byggt för att underlätta arbetet och öka livsmedelssäkerheten inte i första hand för att öka volymerna, säger Marcus Rensberg en av tre ägare som driver Jillie ren och vilt. 370 kvadrat är nu nästan 1000 kvadratmeter.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS