Jonas Andersson (S) och Rosi Hoffer (S) deltog vid onsdagens Fellesstämma i Stjördal.

Söker pengar till gränsöverskridande samarbete

STJÖRDAL (JT) 2,5 miljoner kronor. Det söker det gränsöverskridande bolaget Naboer AB för att skapa en webbaserad portal med information om vad som händer i Region Jämtland/ Härjedalen och Tröndelag Fylke.

Publicerad Senast uppdaterad

– Vi behöver få bättre kunskap om vad som händer i Jämtland/Härjedalen och Tröndelag Fylke. Vilka aktiviteter som erbjuds och det kan handla om allt från idrott till musik. Är du en medelålders man med skägg och som gillar skrammeljazz ska du få reda på det, säger Erik Widar Andersson, vd för det gränsöverskridande bolaget Naboer AB.

Han berättar det ovan nämnda handlar om att skapa en webbaserad plattform kallad ”Naboporten” där arrangörer i både Jämtland/Härjedalen och Tröndelag Fylke kan lägga in sina arrangemang och där folk på bägge sidan om gränserna kan gå in på portalen och hitta sitt favoritevent.

Erik Widar Andersson uppger att för att förverkliga plattformen har han via Naboer sökt totalt 2,5 miljoner kronor hos EU:s interregprogram, samt hos Region Jämtland/Härjedalen och Tröndelag Fylke.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS