Smith & Tell spelade på söndagen.

Yransöndag för alla

ÖSTERSUND (JT) Vid insläppet i Badhusparken gick en kvinna. Hon har haft det bra, men jobbigt under fredagen och lördagen. Det hör ju till att det ska vara lite jobbigt när man går på Storsjöyran. Man ska vara lite trött i huvudet och mör i kroppen. Eller?

Publicerad

Trots att tempot var betydligt lugnare på Yransöndagen lyckades man klämma ut det sista ur den enorma ketchupflaskan som är Storsjöyran. Det kändes lite som en bakislunch som satt fint. Det är tryggt och gott och man vet vad man får.

Inledande Viktor Norén satte publiken i en bred soffa med något nedsuttna kuddar. Det mesta från Viktors spelning har vi sett på TV. Soffan var som sagt bred och om den fanns på riktigt hade den kunnat placeras framför scenen. Folk hade kunnat sitta i den och gunga och klappa utan att riskera att bli klämskadade.

TV-repriserna är Så Mycket Bättre utomhus, med stöd av kören Voices of Jämtland. Mot slutet av Noréns set snurrar Sweet Jackie med gamla bandet Sugarplum Fairy igång, Den låten är som huggen i sten och hedrar barndomsvännen och bandkollegan Kristian Gidlund som gick bort i cancer 2013.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS