Hooja spelade briljant electropop.

Fullt men lugnt på fredagens yra – rekordlånga köer för att komma in

ÖSTERSUND (JT) Lagom till fredagskvällens Yra sprack molnen upp och det blev fint väder. Med ett Hooja i högform, en Benjamin Ingrosso som lockade till allsång och flera helt fenomenala framträdanden gjorde kökaos och trängsel på något sätt ingenting.

Publicerad Senast uppdaterad

Miss Li har ett personligt mellansnack, där hon berättar om sitt sämre självförtroende när hon inledde sin karriär, med uppmaningar till publiken att man inte ska lyssna på negativa röster. Hon bjuder på allt ifrån tidiga pärlor som Oh Boy till sina nyare alster som Ålderdomshemmet. Hennes låtar är lätta att memorera texterna på, och bland de barnfamiljer som inte fortfarande köar är det närmast en lyrisk stämning.

Mia Kronsten är här med Peter Svedberg och barnen Maximilian Svedberg-Kronsten, Otis Svedberg-Kronsten och Julian Svedberg-Kronsten.

–Vi tycker om Miss Li allihopa. Men om du frågar barnen så är Hooja favoriter, och vi vuxna ser så klart mest fram mot Benjamin, vi går bara på Yran i kväll, säger Mia.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS