I en av husvagnarna kunde man prata med en äkta filosof.
I en av husvagnarna kunde man prata med en äkta filosof.

Turné med filosofiska upplevelser i husvagnar

ÅNGSTA (JT) Premiären för Meningen med livet blev fullbokad. En interaktiv husvagnspark med upplevelser och samtal som kan ge olika ingångar till utforskandet av ämnet.

Publicerad

Husvagnar brukar utgöra en ganska avslappnad miljö, ett hem borta från det ordinarie hemmet med dess vardagliga rutiner. Det här är också något som arrangörerna bakom Meningen med livet verkar ha tagit fasta på.

Ytterst är projektet ett resultat av samarbetet mellan konstnären Tove Berglund som bor i Håkansta och Ludvig Daae, koreograf och dansare verksam i Oslo och Stockholm. Det var utsålt till premiären i fredags och de 50 besökarna delades in i grupper, som gick in i de olika husvagnarna för att ta del av olika upplevelser.

-Vi är väldigt glada att det verkar vara ett så stort intresse, säger Ludvig utifrån uppgiften att det är slutsålt båda dagarna i Ångsta. Sedan rullar föreställningen vidare, närmast till Umeå.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS