Inifrån Landöns förskola.

Stark kritik mot förslaget om flytt av Landöns förskola

KROKOM (JT) Det pågår stora diskussioner nu kring flytten av Landöns förskola, efter förslaget om verksamhetsflytt. Den politiska majoriteten har sin linje klar, de är för förslaget. Det slutgiltiga beslutet fattas i Barn- och utbildningsnämnden tisdag den 4 juni, då förskolefrågor ej går upp i kommunfullmäktige. Det är efter denna tidnings pressläggning.

Publicerad

Det går idag sju förskolebarn i en enda, åldersblandad avdelning. Anledningarna till förslaget om verksamhetsflytt är flera, enligt majoritetsstyret. 

Antalet barn har blivit färre, prognosen pekar på att antalet fortsätter att minska och vidare öppnar det snart en ny förskola i Kaxås som är större än den nuvarande. 

Inga uppsägningar av personal planeras. Karin Jonsson (C) är tidigare kommunalråd och idag oppositionsråd. Hon är tydlig i sin kommentar till Jämtlands Tidning: 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS