Lisen Fjällman, Aspås: Det är bra, för de som inte har ekonomiska möjligheter hemma. De kanske bara har råd att äta ett lagat mål mat per dag, och då är det bra att de får det från kommunen.
Mikaela Larsson, Krokom: Det är väl fint, för de som kanske inte trivs hemma, eller inte har råd med mat. Då får de det därifrån i stället.
Vera Lantz, Krokom: Det låter toppen, jag har inte hört om någon i min klass som har nyttjat möjligheten, men har hört att en lärare har hämtat matlådor och delat ut. För alla som inte har mat eller pengar så är det ju bra.
Sanna Lantz, Krokom: Det är jättebra för de som behöver det, så jag tycker att det behövs. Det är viktigt att möjligheten finns, alla har inte möjligheten att lägga den kostnaden på lunch.
Patrik Nilsson, Krokom: Det finns ju de som inte äter lunch på en hel vecka på lovet, så det är ju bra att möjligheten finns med matlådor.

Så tycker boende i Krokom om gratis matlådor till elever

KROKOM (JT) Se enkätsvaren i bildspelet ovan. 

Publicerad

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS