Lovisa Andersson och Rickard Backskog anordnade After Fjöset.

Populärt när Torsta anordnade After Fjös

ÅS (JT) I veckan anordnade Torsta ett After Fjös, ett after work för matproducenter och bönder i länet. Det var god och uppsluppen stämning när de träffades, nätverkade och trivdes.

Publicerad

När JT kom till Torsta hade Tomas Engström satt i gång med sin föreläsning om kundnytta, blandat med ett musikquiz om Eurovisionvinnare genom åren. Tomas gick bland annat igenom olika marknadsstrategier och olika affärsmodeller. Han avslutade med att visa en bild på Sisyfos, som släpade en sten uppför en kulle enligt den grekiska mytologin. Han upprepade samma sak i flera år. 

– Gör inte som Sisyfos som företagare, samma sak varje dag. Ni kommer få samma resultat om ni gör på samma sätt hela tiden, utan tänk nytt, sade Tomas.

Tomas sade efter föreläsningen att han tyckte att det var väldigt kul att tala inför gruppen som hade samlats. Han har en mångårig erfarenhet av att leda företag, som till exempel som VD för Hilleberg The Tentmaker AB i ett par år. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS