Krokoms nya kommunalråd Maria Jacobsen firade första maj.

Maria Jacobsson om nya jobbet som kommunalråd i Krokom

KROKOM (JT) Maria Jacobsson (S) är sedan exakt fyra månader kommunstyrelsens ordförande, KSO, samt kommunalråd i Krokoms kommun. På första maj, arbetarrörelsens internationella högtidsdag, fick Jämtlands Tidning en pratstund med henne.

Publicerad

Vi träffas på Krokomsportens värdshus, där socialdemokraterna i Krokom traditionellt samlas för en första maj-frukost med tal.

– Första maj är en högtidsdag för mig och oss i partiet, en dag att demonstrera mot orättvisor i samhället, för solidaritet och frihet. Rätten att organisera sig och demokrati kan aldrig tas för given, den behöver försvaras varje dag. Solidaritet blir ännu viktigare när ett krig pågår i vår närhet, säger Maria Jacobsson.

Det var efter 16 år i opposition som socialdemokraterna i Krokom i höstas kom tillbaka. De delar den styrande positionen tillsammans med moderaterna och kristdemokraterna. Första frågan till Maria är därför självklar:

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS