Tony Hestner är en av de åtta anställda i charkfabriken.

Full julrush i charkfabriken i Änge

ÄNGE (JT) 15 ton julskinka, 30 000 julkorvar, fyra ton grisfötter och åtta ton prinskorvar. Det har varit full rush i produktionen före jul hos Änge Chark i Offerdal, ett företag som under åren växt till det största charkuteriföretaget i Jämtland Härjedalen.

Publicerad

Livsmedelsföretaget Änge Chark startade 1934 av Evert Andersson och drevs som ett familjeföretag fram till 2018 då Nyhlén Hugosson med grisuppfödning i Luleå och Skellefteå köpte företaget. 

Prenumerera på Jämtlands Tidning

Fortsätt läsa artikeln...

Prenumerera och få obegränsad tillgång till alla artiklar och e-tidningen – nyheter nära dig, varje dag.

🗞️
Allt innehåll
Obegränsad läsning på webben.
📲
E-tidningen
Läs varje utgivningsdag, var du än är.
📍
Lokalt fokus
Nyheter som berör dig och din vardag.
Är du redan prenumerant?

Digitalt 1 månad

69 kr / månad
Köp nu
Mest populär

Digitalt 3 månader

149 kr / 3 månader
Köp nu

Betalning via kort. Genom köpet godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna.

Powered by Labrador CMS