Filip Perttu, 5, kom med lillasyster Lara till biblioteket.

Biblioteket bjöd in till sagolik lördag i Krokom

KROKOM (JT) Filip Perttu och hans lillasyster Lara hade en rolig dag när biblioteket i Krokom bjöd in till en sagostund på lördagen.

Publicerad Senast uppdaterad

Ett tiotal barn med sina föräldrar kom till Krokoms bibliotek för att höra bibliotekarien Amanda Bergh läsa sagan med titeln ”När prinsessan vaknar om natten”.

En bok skriven av barnboksförfattaren Per Gustavsson och som handlar om att hans prinsessa är inte är vilken prinsessa som helst.

Här kan man läsa att ”i rosa klänning tacklar hon hårdast av alla i hockeymatchen, jagar bort vilda hyenor från picknicken och använder klackskorna till att bestiga berg och där hon vaknar av konstiga ljud från källaren som kan vara det stora farliga källartrollet”,

Amanda Bergh som arbetat vid Krokoms bibliotek sedan förra hösten berättar att hennes anställning handlar om att hon ska leda ett projekt som går ut på att öka läsande hos både barn och föräldrar.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS