Arbetet med en ny padelhall i Nälden pågår för fullt. I oktober ska den vara klar. Detta tack vare företagaren Nils-Åke Hallströms som tagit initiativet och som finansierar den nya hallen.

Nälden får egen padelhall

NÄLDEN (JT) Nu får Nälden en egen padelhall. Detta tack vare företagaren Nils-Åke Hallström som tagit initiativet och som betalar kostnaden på runt fyra miljoner kronor.

Publicerad

Den nya padelhallen innehåller också dusch, omklädningsrum och toaletter. Tanken är att den ska vara öppen för de anställda inom Hallströms företag men den ska också kunna användas av allmänheten.

– Vi ser ett behov av en padelhall både för personal och ortsbor. Jag gör inte det här för att tjäna pengar utan går den runt är det bra, säger Nils-Åke Hallström, vd för Hallströms.

Om allt går enligt plan invigs padelhallen i oktober. Den svåraste delen är avklarad och det var att få alla de kommunala tillstånden på plats.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS