En scen ur isshowen ”Jakten på den stulna kartan”.

Bildextra: Fartfylld vårshow av Östersunds konståkningsförening

ÖSTERSUND (JT) Ett tjejgäng åker ut på en resa, och det som först ser ut att bli häng vid poolen och lata dagar blir i stället en äventyrlig, fartfylld och spännande eskapad, ”Jakten på den stulna kartan”. På onsdagskvällen var det åter igen dags för Östersunds konståkningsförenings vårshow.

Publicerad

Det är Ulrica Öljevy som har skrivit manus och som är speaker, Alva Öljevy är huvudtränare. Ljud och ljus sköts av Martin Åström. De fantasifulla dansnumren avlöser varandra, och det är både färgglatt och fartfyllt. 

Glädjen över att få åka på semester tillsammans med tjejgänget byts snart ut till spänning och äventyrslusta när de hittar en flaskpost. Det är den kände vetenskapsmannen Imre Qvintus som har skickat flaskposten, han är fast på en öde ö och behöver gängets hjälp. 

Det enda som kan leda gänget till honom är en karta. Det är en slags magisk karta som har blivit uppdelad av varelserna som han har skapat i sitt senaste forskningsprojekt. De blev felprogrammerade och löpte helt enkelt amok! 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS