– Den först helgen var publikt sett något avvaktande men ändå en bra start på säsongen med totalt nära fyra hundra unika gäster och det är helt ok, säger Daniel Danielsson ordförande för Persåsens Skid och Kälkklubb som ser fram emot en härlig fortsättning på vintern.

Äntligen kunde Persåsbacken öppna för säsongen

PERSÅSEN (JT) På lördagen slogs portarna upp för säsongen i Persåsbacken. Drygt 200 besökare kom för att åka kälke och slalom på lördagen.

Publicerad Senast uppdaterad

– Äntligen har vi kunnat öppna. Vi trodde att vi skulle kunna öppnat tidigare i januari men vädret satte stopp för det, men nu är backarna finfina, konstaterar Daniel Danielsson ordförande för Persåsens Skid och Kälkklubb.

Som planerat kunde skidskolan starta på rätt dag, i lördags. Under fem tillfällen får främst barn men även äldre elever lära sig att åka utför.

– Fanny har åkt ett år, men jag vill att hon ska lära sig grunderna ordentligt. Svänga och stanna. För att kunna åka säkert i backarna, säger mamma Anna-Lena Zackrisson från Sölvbacken.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS