Det hela började med att Madeleine fick en idé om att göra eget godis. Alla böcker på biblioteket lånades och det lästes på om hur man kokar karameller, vännen Ulrika var genast med på idén och lite senare startades företaget.

Fru Fröken Karamell har kokat karameller i över tio år

KAXÅS (JT) I den lilla bygdegården i Tångeråsen strax utanför Kaxås kokas det karameller för fullt. Ulrika Sundin och Madeleine Nilsson har drivit Fru Fröken Karamell tillsammans i över tio år.

Publicerad

– Vi älskar fortfarande det här. Det luktar så gott, smakar såklart gott och så är det en härlig känsla att hålla på med karameller, säger Madeleine.

Prenumerera på Jämtlands Tidning

Fortsätt läsa artikeln...

Prenumerera och få obegränsad tillgång till alla artiklar och e-tidningen – nyheter nära dig, varje dag.

🗞️
Allt innehåll
Obegränsad läsning på webben.
📲
E-tidningen
Läs varje utgivningsdag, var du än är.
📍
Lokalt fokus
Nyheter som berör dig och din vardag.
Är du redan prenumerant?

Digitalt 1 månad

69 kr / månad
Köp nu
Mest populär

Digitalt 3 månader

149 kr / 3 månader
Köp nu

Betalning via kort. Genom köpet godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy.

Behöver du hjälp? Vi hjälper dig gärna.

Powered by Labrador CMS