Publikrekord på Jamtli Julmarknad

ÖSTERSUND (JT) Årets julmarknad på Jamtli slog det tidigare publikrekordet och samlade 27 000 besökare under tre dagar. Det har varit fullt med aktiviteter och utställare som mött upp.

Publicerad Senast uppdaterad

Det var en lång rad hantverkare, matproducenter och musiker samt tomteaktiviteter och annat att ta del av för både barn och vuxna i alla åldrar. När JT ansluter på söndagen är den särskilda julmarknadsscenen intagen av Lindqvistarna. Innan spelmannen Folke Lindqvist ska upp på scen hinner han säga vad han tycker om julmarknaden:

-Den är toppen. Och det är ganska kul för att den är 36 år den här julmarknaden. Det hörde jag igår att de pratade om och jag har väl varit här nästan alla år. Så gammal är jag, jag har fyllt 36 (skratt), säger Folke som nyligen firade sin 90-årsdag.

Vid Hackåsgården står Mikael Eklund och Henrik Andersson, alias direktörerna Brännström och Hedlund. Många minns nog Staffan och Bengts klassiska figurer, sparkföretagarna Brännström och Hedlund från filmen Sällskapsresan 2.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS