Flera personer har engagerat sig i markområdet i Ås, ett område som använts för det rörliga friluftslivet men som nu arrenderas ut av kommunen till en privat aktör. Beslutet har överklagats två gånger till Förvaltningsrätten. Roger Ek och Johan Arnesson är två medborgare som engagerat sig.

Krokoms kommun anser inte att de gjort fel om hundrastgården i Ås

KROKOM (JT) Stor enighet när anmälan runt den kritiserade hundrastgården i Ås togs upp.

Publicerad

Alla partier var eniga om att de motsätter sig överklagandet som en privatperson gjort till Förvaltningsrätten när det gäller beslutet om hundrastgården.

Alla partier biföll det svar till Förvaltningsrätten som kommunchefen Jonas Törngren formulerat, där kommunen motsätter sig medborgarens överklagande:

"Den klagandes påpekande om att kommunstyrelsen saknade information om att en mindre del av det kommunägda skogsområdet var utarrenderat stämmer så till vida att den informationen inte fanns med i beslutsunderlaget till kommunstyrelsen. Att informationen inte inkluderades är dock inte av sådan art att beslutet kan anses ha tillkommit på olagligt sätt.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS