Magnus Eklund som tillsamman med sambon Malin Larsson och barnen Liv och Ivar knallade runt bland alla utställare. Familjen bor i Borlänge.

Massor vid mässa på Vemdalsskalet – 9000 besökare i regn och blåst

VEMDALSSKALET( JT) Trots busväder blev årets upplaga av hem- och fritidsmässan, Lodge & Lya, mycket välbesökt. Under två dagar samlades drygt 9 000 personer på Vemdalsskalet.

Publicerad

Att snön lyste med sin frånvaro och att det småregnade i kallblåsten var inget som stoppade människor att besöka tillställningen. Lodge & Lya under höstlovet har blivit startskottet för de flesta inför vintern. Visserligen har pandemin satt käppar i hjulen de senaste åren men den här gången blev det den succé som det brukar vara när mässan öppnar.

Den första mässan arrangerades 2010 och huvudmålet var, och är, att skapa olika anledningar att besöka Vemdalen under den annars lugna höstveckan. Något som arrangörerna Destination Vemdalen lyckats med. Det lokala näringslivet i byarna erbjuder allt från luftgevärsskytte, bowling, bio, sopplunch, löpning inför Vasaloppet, fjälläventyr och mycket annat.

Hela området lever upp och även grannbyarna.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS