En satsning som heter duga. Runt 170 miljoner kronor kommer att investeras på fastigheten som Vemdalens Företagarförening köpte av kommunen.

Investeringar på 170 miljoner kronor i centrala Vemdalen

VEMDALEN(JT) Bygget mitt i Vemdalen med en säljyta på 1200 kvadratmeter reser sig. Lagom till årsskiftet kan Coop öppna sin nybyggda butik.
– Allt flyter på enlig vår plan. Coop blir först in, i de två andra lokaler i samma byggnad kan företag flytta in mars-24, säger Gunnar Forss.

Publicerad

Han är vd för fastighetsbolaget Klyftbergets Centrum AB som bygger och förvaltar nybygget. Bygget går loss på runt 50 miljoner kronor. Förutom det satsar Coop cirka 20 miljoner i utrustning och inventarier i sin butik. 

– Vemdalen är idag Sveriges tredje största skidort, med ett stort utbud av aktiviteter för både vinter och sommar och en fortsatt fin prognos för ökning av antalet bäddar. Nu tar vi upp konkurrensen med de tre matvarubutiker som finns i Vemdalen-området, säger Henrik Skyttberg, VD för Coop Nord. 

Men det är redan klart med fler byggen på samma fastighet. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS