Rodelklubbens ordförande Thomas Reinelöv och Anders Söderberg är i full färd med att iordningställa rodelbanan.

Målkurvan tar form - snart rodelpremiär

HAMMARSTRAND (JT) Det närmar sig premiär i rodelbanan i Hammarstrand, där det arbetas för fullt med att iordningställa banan från målområdet och vidare uppåt till 400 metersnivå. Under jul och nyårshelgerna är det bråda tider med att i första hand ordna målområdet, vilket tar mest tid.

Publicerad

Det är bland annat Thomas Reinelöv, klubben ordförande, och Anders Söderberg som jobbar intensivt med att göra snö och sedan mura upp målkurvan.

Jajamen, nu håller vi på att bygga upp rodelbanan med i första hand målkurvan som är den värsta biten. Vi har gjort i ordning alpinrodelbanan så den är nu helt åkbar och färdig och vi hoppas att om vädret står oss bi kör vi i gång den nu efter nyår, säger Thomas.

Vi får hoppas att det kommer en massa besökare och att vi kanske får lika bra besöksantal som förra året. Då vi hade en väldigt bra säsong där vi gjorde drygt 4 000 åk på vår alpin- snowracer bana, förklarar han.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS