Fy på er män som mobbar och kränker kvinnor

Jag har följt media angående MeToo och tycker att det finns en del väldigt dåliga människor som utnyttjar sin position och visar sin makt mot det motsatta könet. Jag tycker att det är rent åt skogen hur människor uppför sig.

Att jag sedan skulle få uppleva det i min närhet, det trodde jag aldrig. Jag har en bekant som ligger i skilsmässa och det händer väl bland de bästa av familjer. Men att den manliga parten, som många tycker är en hyvens person, skulle utöva psykisk misshandel och kränkning mot den kvinnliga parten, det trodde jag aldrig.

Han kommer in i huset under vilken tid som helst på dygnet, så att kvinnan får låsa in sig i sovrummet om nätterna, saboterar saker i huset och utomhus, gömmer saker och kommer in och hämtar allsköns personliga saker. Listan kan tyvärr göras väldigt lång. Men allt som hänt sedan det blev klart att det skulle bli skilsmässa, är dokumenterat.

Jag är mycket säker på att allt detta kommer upp till ytan så småningom. Det blir intressant och se vem han ska skylla på då. Man får verkligen hoppas att det ej eskalerar till fysiskt våld eller något ännu värre. Detta händer år 2022, det trodde jag aldrig. Fy skäms på er som uppför er så här!

En betraktare

Powered by Labrador CMS