En prisbelönad kvartett som fått utmärkelsen Årets marknadsförare vid Guldgalan. Frv: Sofié Sillrén, Andrea Wiktorsson, Simone Lubell och Janne Carlsson.
En prisbelönad kvartett som fått utmärkelsen Årets marknadsförare vid Guldgalan. Frv: Sofié Sillrén, Andrea Wiktorsson, Simone Lubell och Janne Carlsson.

Storsjöyran årets marknadsförare

ÖSTERSUND (JT) Under dagen har nio priser delats ut vid den årliga Guldgalan där företag från länet premieras för sina insatser och där Storsjöyran är Årets Marknadsförare.

Publicerad

Guldgalan uppger på sin hemsida att embryot till Guldgalan föddes sent en kväll under år 2000 av några företagare och företagsvänner i Jämtland som ville höja uppmärksamheten och statusen för de mest prestigefyllda priserna som tidigare delades ut i länet vid olika tillfällen och på skilda platser.

För att skapa större fokus på pristagarna beslutade man att alla priser skulle delas ut vid ett och samma tillfälle och det sker denna torsdag som avslutas med middag och fler prisutdelningar.

Totalt delas det ut 15 priser där nio av dem delats ut under dagen. De är:

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS