Hoverbergsgänget i full fart med pusslande

För åttonde gången – maratonpussel i Hammarstrand

HAMMARSTRAND (JT) För åttonde gången startade på fredagen årets maratonpussel i Hammarstrand. Årets pussel är till storleken det näst största med drygt 51 tusen bitar, det största var det pussel som satt ute på Östersund-Frösö flygplats med 54 tusen bitar, det pusslet är nu flyttat till Mittuniversitetet då flyget behövde sin reklamplats.

Publicerad

Hjärnorna bakom det här med pusslandet är dels Hotellägaren Carola Nilsson och hennes namne Åsa Nilsson. Deltagarna ökar från år till år, just detta år är det 62 deltagare från när och fjärran, när man startade var det 22 deltagare. Carola har fullbelagt denna helg och hon har dessutom fått hänvisa till stugbyn i närheten för att alla skulle få plats då det är pusslande från tidiga morgon till sena kväll. 

Åsa, hur känner du nu när det är åttonde gången som ni drar igång och det ökar i både bitar och deltagare, trodde du att det skulle få den här utvecklingen? 

– Det är klart att jag trodde det, var ju jättekul, första gången var det ju väldigt spännande, men när man ser att många kommer tillbaka år från år och man drar med sig nya kompisar, det blir fler och fler deltagare så är det jätteroligt! 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS