”För kung och fostervatten” hette farsen 2015. I förgrunden Mats Hurtig i rollen som bonden Rudolf och bakom till vänster Jan Sundberg som drängen Axel. Foto: Torbjörn Aronsson

Sommarfarsen i Föllinge tillbaka efter pandemin

FÖLLINGE (JT) Den sjunde farsen i rad av Botvidgänget kommer att som vanligt uppföras på Tunbacken, med start på midsommardagen.
— Vi håller på att planera och repetera för fullt, säger Jan Sundberg som är manusförfattare och även spelar drängen Axel.

Publicerad

Det var 2014 som den första versionen av sommarfarsen uppfördes på Tunbacken, den blev snabbt populär och fortsatte varje sommar fram till 2019. Under de två pandemiåren blev det stopp, men nu återkommer Botvidgänget med friska krafter till sommaren 2022 med en sjunde del.

Första föreställningen blir på midsommardagen 25 juni och sedan är 14 till inplanerade, men det kan bli fler om den blir populär, säger Jan Sundberg.

Kan du berätta något om årets föreställning?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS