Sofia Johansson, djursjukskötare, Helena Kyle, veterinär, Michaela Jansson, djurvårdare, Åsa Vilson, veterinär och Erik Koersner, djurvårdare satsar på att starta eget. Jämtlands Djurklinik öppnar snart i Östersund.

Ny djurklinik med jämtländska ägare startar i Östersund

ÖSTERSUND (JT) En lokalt ägd, mindre och personligare djurklinik men med full utrustning, det kommer djurägare inom kort att erbjudas i Östersund.
– Det är stora pengar i omlopp och det är tråkigt att det inte får stanna här i Jämtland utan hamnar i andras händer. Vi vill ha lokalt, det är här vi jobbar, det ägs och drivs. Besluten tas här.

Publicerad Senast uppdaterad

600 kvadratmeter stor djurklinik, fullt utrustad med röntgen, CT, ultraljud och labb, helägt av personalen som jobbar där, det är vad Östersund och Jämtland kommer att erbjudas i maj. 

– Men vi har smygöppnat med bland annat hembesök. 

Åsa Vilson och Helena Kyle, båda veterinärer, djurvårdarna Michaela Jansson och Erik Koersner samt Sofia Johansson, djursjukskötare jobbade alla på Östersunds Djurklinik tidigare. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS