Butiker i Östersund och Norråker bäst på pantning

ÖSTERSUND/NORRÅKER (JT) I Pantameras tävling Årets Pantbutik har Maxi ICA Stormarknad i Östersund och Norråkers Handel utsetts till vinnare i länet.

Publicerad

 Kriteriet är att man ska underlätta för kunderna att panta och det är i kategorin Årets Flitigaste pantbutik som Maxi ICA Stormarknad utsetts till vinnare, sedan pantningen ökat 87 procent senaste året. 

- Att få en utmärkelse som bygger på vad kunderna tycker är det finaste vi kan få. Vi har valt att satsa stort på nya pantstationer med målet att bli Sveriges bästa butik att panta i. Vi är mycket glada att våra kunder uppskattar satsningen för miljön, säger Andreas Söderström, miljöansvarig på Maxi ICA Stormarknad i Östersund. 

Norråkers Handel som ligger i Norråker utanför Tåsjö, Strömsunds kommun, har utsetts till vinnare i kategorin Årets Värdefullaste pantbutik. ”En mysig liten lanthandel som utstrålar service in i minsta detalj. Alltid rent och fräscht vid pantstationen, alltid trevlig och hjälpsam personal” är hämtat ur motiveringen. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS