Det är tuffa tider för Revsunds Brewery, trots att deras produkter är mer populära än någonsin.

Trots succésommar – tufft för Revsund Brewery: “Ribbdaller för att överleva”

REVSUND (JT) Succésommar med runt 300 restauranggäster varje helg. Ändå är det tuffa tider för Revsunds Bryggeri.
– Det kommer att bli ribbdaller för att överleva, säger Tommy Jonasson, grundare.

Publicerad

Tommy Jonasson och kollegan Henrik Spansk har knappast suttit still i båten nu när det blåser snålt i omvärlden – snarare tvärtom.

Verksamheten breddas hela tiden och omfattar idag bryggeri, destilleri och restaurangverksamhet. 

Den sistnämnda delen har fått en allt större betydelse.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS