Zlatans fritidshus kan bli det dyraste fritidsboendet som sålts i Åre. Utgångspriset är 30 miljoner kronor för 256 kvadratmeter.
Zlatans fritidshus kan bli det dyraste fritidsboendet som sålts i Åre. Utgångspriset är 30 miljoner kronor för 256 kvadratmeter.

Toppnotering när Zlatans hus säljs

ÅRE (JT) Om Zlatans fritidsbostad vid Copperhill i Åre säljs för utgångspriset 30 miljoner kronor blir det dyraste fritidshuset som hittills sålts i Åre, åtminstone det dyraste som Bjurfors mäklat.

– För oss blir det högsta priset men det såldes ett liknande fritidshus i samma område för bara ett par veckor sedan för 27,5 miljoner kronor. Så det är inte så långt ifrån det här objektet i pris, säger Cecilia Edfeldt Jigstedt som fått uppdraget att sälja familjen Ibrahimović

fritidshus.

Sedan fritidshuset lades ut på säljsajten Hemnet har intresset varit stort, inte minst från media. Nu till helgen och nästa helg är det visning av den storslagna exklusiva fastigheten för presumtiva köpare.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS