"Detta är helt häftigt. På ett sätt är det svårt för oss yngre syskon att komma efter två duktiga äldre bröder. Men ingen av dem har stått på pallen under JVM", säger Emma-Stina Jonsson och lillebror Philip fortsätter. "De är båda superduktiga och är bra föredömen för oss, och nu ska vi göra vårt bästa".

Syskon uttagna till JVM i slalom

BERG (JT) Syskonen Emma-Stina och Philip Jonsson från Svenstavik är uttagna till junior VM i utförsåkning. Junior VM avgörs i Morzine i Haute-Savoie i franska alperna.

Publicerad

– Detta är helt häftigt. På ett sätt är det svårt för oss yngre syskon att komma efter två duktiga äldre bröder. Men ingen av dem har stått på pallen under JVM, säger Emma-Stina Jonsson och lillebror Philip fortsätter. De är båda superduktiga och är bra föredömen för oss, och nu ska vi göra vårt bästa. 

Har ni åkt JVM tidigare? 

– Detta är första gången jag är med och det är även sista året som jag får vara med, konstaterar Emma-Stina. Det är första gången för mig med. I fjol var jag uttagen till Ungdoms OS i Italien och missade JVM som gick samtidigt, berättar Philip. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS