"Detta är en helt ny typ av förstörelse och det har kostat klubben runt 40.000 kronor", konstaterar Daniel Danielsson

Sabotage och stök i Persåsbacken

BERG (JT) Sabotage och stök har tilltagit den senaste tiden i och runt Persåsbacken. Det handlar om ett antal ungdomar som vandaliserar och uppträder störigt och stökigt mot personal och övriga gäster.

Publicerad

– Vi måste sätta ner foten nu för detta är inte okej, säger Daniel Danielsson, ordförande för Persåsens skid & kälkklubb och fortsätter. I söndags var vi tvungna att stänga på grund av busåkning i liften, jag är riktigt besviken. 

Stöket har eskalerat den senaste tiden, redan i fjol såg personalen i backen att det inte stod rätt till. Daniel har en lång lista på händelser och saker som förstörts. 

– Antalet förstörda kälkar ökade plötsligt och det syns tydligt att det inte är vanliga skador utan det har utövats grovt våld mot kälkar och annan utrustning runt om i anläggningen, berättar Daniel, han är inte glad. Detta måste få ett slut. I torsdags tillbringade jag större delen av dagen på Myrvikens skola, som bjudit in för att reda ut vad som hänt. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS