Janne Lindén, från Wilmer X, gjorde Jan sällskap på scenen ett tag.

Publik såg Jan Johansen när han sjöng "Se på mig"

HOVERBERG (JT) Hamncaféet är i full fart och inbjuda artister har börjat dyka upp. I veckan var det dags för Jan Johansen att äntra den lilla familjära scenen.

Publicerad

Med en liten men uppskattande publik spelade Jan i hela två timmar. Mesta delen helt ensam med förinspelad back up, ett tag med Janne Lindén som gäst, där deras skicklighet med gitarrerna visades i ett antal covers. 

Besöket var kort, bara några timmar innan kom han från hemmet i Knivsta och efter uppträdandet och lite sömn bar det vidare till konsert i Umeå. 

För Jan är det första besöket på platsen. Med många mil längs vägarna och flera stopp för uppträdande kan det vara svårt att hålla koll på namnen på allt. JT får berätta att den sjö han blickar ut över heter Storsjön och inte Hoven. Oavsett tycker Jan platsen är vacker och skulle gärna göra ett längre besök, då med sin flickvän. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS