Pristagaren Mikael Boman omgiven av Gunnel Westin Persson och Anders Sundin.

Priset för årets folkhälsoinsats till eldsjäl i Hackås

ÖSTERSUND (JT) Idag på regionstyrelsens möte i Folkets hus delades priset för årets folkhälsoinsats ut. Pristagaren är Mikael Boman, en eldsjäl som engagerat sig i att skapa möjligheter för en rad olika idrottsaktiviteter i Hackås.

Publicerad

Mikael Boman, som till vardags jobbar som mellanstadielärare i Myrviken, får priset för att han tagit initiativ till att ordna skid- och skoterspår, vandringsled, pulkabacke, discgolfbana och andra aktivitetsytor. 

– Att bli utsedd som pristagare, i ett län med så många eldsjälar, det känns ju jättestort. Folkhälsa, för alla åldrar, ligger mig varmt om hjärtat. Och det handlar inte bara om att röra sig utan om att umgås också. Det behöver man inte göra runt ett matbord, säger en glad pristagare som förutom äran också får ta emot 20 000 kronor. 

Diplom och blommor delades ut av Gunnel Westin Persson, ordförande för Politiska rådet för folkhälsa, och regionstyrelsens ordförande Anders Sundin (S).

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS