Nästan hundra medlemmar i PRO Myssjö-Oviken hade samlats i Orrgården för trevligt umgänge, men även för att få veta mer i två viktiga ämnen för dem.

Politikerna nobbade möte med PRO i Oviken

OVIKEN (JT) Nästan hundra medlemmar mötte upp på Orrgården när PRO Myssjö-Oviken hade möte. Förutom en god lunch och lotteri fanns två tunga ämnen på schemat, en eventuell gruva och nedläggningen av Fjällglimten.

Publicerad

Besvikelsen hördes bland närvarande att den öppna inbjudan till kommunens politiker inte hörsammats. Annsi Algotsson, Bergspartiet var den enda politikern på plats. "Tror man verkligen att vi kommer att sitta ner och vara lydiga pensionärer", var en fråga som hördes.

Fjällglimten och majorítetens behandling av ärendet, var en fråga som många hade önskat fler politiker på plats för. Lars B Johansson i aktionsgruppen berättade om utvecklingen. Åter igen kunde han plocka ner kommunens redovisade siffror och påvisa stora fel som ligger i underlagen.

Ett exempel är kommunens egen hemsida där informationen att boendet på SÄBO numer är under 90 dagar i median.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS