"Det är en lättnad nu när mattan är på plats. Nu är det skönt och en bra dag", säger Mattias Wikner, vd för Wikners i Persåsen.

Nu öppnas restaurangen i Persåsen efter branden

BERG (JT) Nu återöppnas restaurangen i Persåsen. Det var den 26:e februari i år som restaurangen hos Wikners i Persåsen eldhärjades. Nu är återuppbyggnaden klar.

Publicerad

– Det är otroligt skönt att vi kan öppna lagom till jul och julbordssäsongen, säger Mattias Wikner, vd för Wikners i Persåsen. 

Den stora restaurangen är sig rätt lik. Den nya mattan med företagets logga, uppstickartuppen, håller på att läggas och med golvsocklarna på plats så är lokalen färdig att möbleras.

– Vi ska möblera restaurangen med de renoverade borden och stolarna. Vi tänker hållbart och har lyckats att rädda samtliga bord och de flest av stolarna. Det vi bytt i restaurangen är framför allt ytskikten på golv, väggar och tak, säger Mattias.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS