Hassan, Ayub, Albin och Saskia sade alla att bokklubben inspirerat dem att läsa mer.

Kul på Hjul som belöning fick ungdomar i Berg att läsa

SVENSTAVIK (JT) När det var dags för belöningen i årets Epa Book Club var det många elever som ångrade att de inte varit med. För endast om man varit med i bokklubben fick man en dag på Bergringens gokartbana tillsammans med populära Adam Myllyllä från Kul på Hjul.

Publicerad

Att dagen var lyckad och uppskattad gick inte att ta miste på. Mellan alla varv på gokartbanan fanns det möjlighet för de som tagit med sig sin moped, epa eller bil att få tips och råd av Adam. En däckbytartävling hanns även med. Kul på Hjul är en stor influencer för ungdomar intresserade av motorsport, Youtubekanalen har 110 000 följare. 

– När de anmälde sig till bokklubben fick de lämna förslag på vilken man gärna ville träffa, berättade Britt-Inger Rörborn, bibliotekarie i Bergs kommun. Det övervägande svaret var Adam från Kul på Hjul. 

Efter ett års uppehåll från första Epa Book Club, då det skrevs en bok om konceptet var alltså bokklubben tillbaka i år. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS